Partner in veiligheid!
 Tel. 046-204 5008    Mail: nu@emsborn.nl

EHBO bij kinderen (basis)

Duur van de opleiding:

1 dag van 8 uur of 2 avondsessies van 4 uur

Uw investering:

€ 99,00 *(incl. BTW) per persoon. 

Bent u aanvullend verzekerd? dan is het mogelijk dat uw zorgverzekering (een deel van) de training vergoedt!                                                 


*inbegrepen zijn, verblijfkosten, luxe lunch bij een cursusdag van 8 uur, koffie en thee gedurende de training, lesmateriaal, gebruik van veiligheidsmiddelen, alle trainingsmateriaal, certificaat en administratiekosten . 

Locatie:

De training wordt gegeven in ons Trainings Centrum Veiligheid in Buchten. 

Training op uw locatie?

Het is ook mogelijk om deze training te geven op een door u gewenste locatie. 

De minimale groepsgrootte is 4 deelnemers. De maximale groepsgrootte is 8 deelnemers. 

Indien u een groep op een zelf aan te wijzen locatie wilt boeken, komt er per training een bedrag bij van € 25,00 voor extra reis- en transportkosten van de trainingsmaterialen

Opleidingscode:

O.2.EHK16

Doel

Bij kinderen van 0 tot en met 18 jaar oud worden jaarlijks gemiddeld 240.000 letsels als gevolg van privé-ongevallen medisch behandeld, waarvan 140.000 op de Spoedeisende Hulpafdeling van een ziekenhuis. 

Elk jaar worden gemiddeld 140.000 kinderen van 0 tot en met 18 jaar na een privé-ongeval behandeld op de Spoedeisende Hulp-afdeling (SEH) van een ziekenhuis. Bijna een derde jonger dan 5 jaar (31%), veertig procent van de slachtoffers is  in de leeftijd van 5 tot en met 12 jaar (43%) en een kwart is in de leeftijd van 13 tot en met 18 jaar (26%).

Weet u wel hoe u in geval van nood eerste hulp moet verlenen? Door het volgen van een EHBO training  weet u het hoofd koel te houden in geval van nood en weet u hoe u hulp kunt bieden. Wacht dus niet langer en schrijf vandaag nog in voor de training EHBO bij kinderen.

Download hier de PDF van de folder EHBO bij kinderen.

EHBO vergoedt door uw zorgverzekeraar?

Wist u dat veel zorgverzekeraars vaak een EHBO cursus (gedeeltelijk) vergoeden? Benieuwd of uw zorgverzekeraar dit ook doet? Kijk dan op onderstaande link naar het actuele overzicht van vergoedingen.

http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/ehbo-cursus

Inhoud

Wat leert u tijdens deze basistraining EHBO bij kinderen

U leert  de basisprincipes van EHBO. Hoe kunt u een kind in veiligheid brengen, de toestand te beoordelen, de hulpdiensten te alarmeren en EHBO  verlenen bij: 

  • Bewusteloosheid  
  • Verslikking 
  • Wonden
  • Verstuiking en breuken
  • Brandwonden 
  • Hersenletsel 
  • Vergiftiging
  • Kinderziektes                 

Certificaat: 

Aan het eind van de training ontvangt u, bij goed gevolg, een deelname certificaat. Hiermee kunt u mogelijk de training declareren bij uw zorgverzekeraar. 

Inschrijven?

Er starten maandelijks basistrainingen EHBO bij kinderen waar u bij kunt aansluiten. 

Niet alle data staan op onze site vermeld. Wilt u een training volgen, neem dan contact met ons op en informeer eens naar mogeijkheden van de eerstvolgende trainingsdata. 

Als u zelf een groep van minimaal 4 deelnemers heeft is het ook mogelijk een training met uw eigen groep te volgen. De maximale groepsgrootte is 8 personen.  

Wij horen graag van u, tel.nr. 046-204  5008.

 


 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail