Partner in veiligheid!
 Tel. 046-204 5008    Mail: nu@emsborn.nl

Onderhoud brandblusvoorzieningenUw blusmiddelen kunnen bestaan uit draagbare blustoestellen, maar ook uit stationaire blus en beheerssystemen.


Vaak is het onderhoud in handen van verschillende partijen. Of is er maar een partij die alle onderhoud doet. De resultaten van dit onderhoud zijn door de overheid vaak als onvoldoende gekwalificeerd. 


Ook komt het voor dat partijen die onderhoud plegen voor kleine blusmiddelen, de grote voorzieningen wel even meenemen. Resultaat hiervan is bijvoorbeeld een afkeur van een droge blusleiding door een controleur die dit wel even getest had met een perslucht druksysteem.

resultaat lekkage. Voorziening afgekeurd.


Voor u komen dan de kosten. Als u een echt bekwaam bedrijf had gehad, dan was dit door een gecertificeerd bedrijf gevuld met water, en was er dan een stand proef gehouden. Waarom met water? Een droge blusleiding is vaak gefit met hennep afdichtingen. Drogen deze uit doordat niet jaarlijks de leiding inwendig nat word met water  dan droogt deze hennep uit en gaat de leiding lekken.


Onterechte kosten kunt u voorkomen door het onderhoud te laten verzorgen door EMS Born. Wij werken samen met bedrijven die van de hoed en de rand weten en die hiervoor ook gecertificeerd zijn. EMS Born kan u totaal ontzorgen, zonder verrassingen achteraf.


Vraag ons naar de mogelijkheden.

 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail