Partner in veiligheid!
 Tel. 046-204 5008    Mail: nu@emsborn.nl

Opleidingen en trainingen

Benieuwd naar onze aanpak?

Wij vinden het belangrijk dat de bij EMS Born gevolgde training of opleiding ook echt iets toevoegt. Zowel voor onze opdrachtgever maar zeker ook voor onze cursisten. 

Meerwaarde door maatwerk

Bij een trainings- of opleidingsaanvraag, verdiepen wij ons daarom eerst in uw organisatie. Wij gaan (samen met u) op zoek naar mogelijke incidenten die zich binnen uw bedrijf of organisatie zouden kunnen voordoen. Vervolgens stemmen wij ons lesprogramma daarop af. Zo kunt u er zeker van zijn dat onze cursisten precies die training ontvangen die aansluit bij hun dagelijkse werkomgeving.

Hoge score op klanttevredenheid; 9 en een hoog slagingspercentage van 99,9% 

Onze lesmethode is interactief en vernieuwend. Door de theoretische lesstof "te verpakken" in aansprekende praktijkvoorbeelden en oefeningen blijven onze cursisten gemotiveerd en enthousiast tijdens een trainingsdag. De praktijkvoorbeelden en oefeningen stemmen wij zoveel als mogelijk af op de werkomgeving van de cursist.  De lesstof wordt hierdoor sneller opgenomen en practische vaardigheden worden beter ontwikkeld. En daar gaat het nu precies om bij veiligheidstrainingen! 

Onze cursisten waarderen deze aanpak zeer met een gemiddeld evaluatiecijfer van: 9. Ook de resultaten spreken voor zich, onze cursisten hebben een hoog slagingspercentage van 99,9%.

Realistisch oefenen in ons Trainings Centrum Veiligheid

Natuurlijk komen wij graag naar uw bedrijf toe om een training in-company te geven. Het is ook mogelijk om een training te volgen in ons eigen Trainings Centrum Veiligheid in Born. Uiterst centraal gelegen in Limburg.  Vanuit, Heerlen, Maastricht en Roermond kunt u binnen 15 tot 20 autominuten bij ons zijn, via de snelweg A2 afslag Born. Parkeermogelijkheden zijn op ons eigen terrein aanwezig.

Unieke indoor oefenbaan op onze oefenlocatie  

In ons Training Centrum Veiligheid beschikken wij over een grote indoor oefenbaan en kunnen wij diverse scenario's simuleren. Daar maken onze cursisten in de praktijk kennis met rook, vuur, en diverse nagebootste noodscenario's. Afhankelijk van de werkplek van de cursisten, richten wij de ruimtes, zoveel mogelijk, praktijkgericht in. Denk daarbij aan een laboratorium, horeca gelegeheid, elektro schakelruimte, automotive omgeving en natuurlijk ook een kantoorplek. 


24/7 Veiligheidstrainingen?

Openingstijden bij bedrijven verruimen. Sommige bedrijven zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. U wilt met uw bedrijf veiligheidsopleidingen plannen op momenten dat het wat rustiger is? Dat komt mooi uit! EMS Born heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en kan voor u veiligheidstrainingen verzorgen buiten de reguliere kantoortijden. Opleidingen tijdens middag-, nacht- of ochtenddiensten zijn bij ons mogelijk. 

EMS Born: transparant, flexibel en betrokken

EMS Born wil graag uw "Partner in veiligheid" zijn! Daar hoort  bij dat wij flexibel en transparant zijn naar onze klanten toe. 

  • EMS Born hanteert voor haar interne organisatie hoge kwaliteitsstandaards. Zo werken wij  bewust niet met instructeurs die alleen beschikken over de minimale vereisten: een basis instructeurs diploma. Wij vinden het belangrijk dat onze instructeurs een echte meerwaarde kunnen bieden voor onze cursisten en weten waar ze over praten. Onze instructeurs zijn stuk voor stuk gecertificeerde vakspecialisten met  aantoonbare medische of brandweer achtergrond en veel repressieve praktijkervaring. Kortom: ze hebben passie voor hun vak! Alleen zo kunnen zij onze filosofie van "interactief en praktijkgericht opleiden" goed in hun lesprogramma inbouwen. EMS Born staat garant voor een unieke lesmethode die echt gaat voor kwaliteit en inhoud! Onze cursisten merken het verschil.
  • EMS Born investeert graag in een goede zakelijk relatie met haar klanten. Dat wij dit niet alleen beweren maar ook echt doen blijkt uit onderstaand praktijkvoorbeeld:
  • Bij een klant uit de automotive branche had zich de onvoorziene situatie voorgedaan dat een cursist een been brak. Daardoor  kon deze 1 week voor aanvang van de BHV herhalingstraining niet  deelnemen. Dat vinden wij natuurlik op de 1e plaats vervelend voor de cursist, en voor de opdrachtgever. Samen met de klant  hebben wij naar een passende oplossing gezocht en gevonden. Bij EMS Born is het in dit geval dan ook mogelijk om zonder meerkosten een cursist opnieuw in te plannen binnen een termijn van 2 maanden. Dat vinden wij vanzelfsprekend en verstaan wij onder een goed relatiebeheer met onze klanten. Onze klant was het hier van harte mee eens. 

Wij horen graag van u:

Informeer eens naar de vele mogelijkheden die wij op opleidingsgebied voor u kunnen verzorgen op telefoonnummer           046 - 204 5008. 


 
 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail