Partner in veiligheid!
 Tel. 046-204 5008    Mail: nu@emsborn.nl

EMS Advies

Deskundig advies

EMS Born ondersteunt bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren deskundig in  het vinden van antwoorden op alle mogelijke vragen over veiligheidszaken. Wij zijn thuis in de complexe regelgeving op arbo, milieu en industriële processen en kunnen u deskundig adviseren over uw veiligheidsvragen.
 

Experts in veiligheidsadvies!

Ons team beschikt daarvoor over een aantal deskundige vakspecialisten zoals veiligheidskundigen, preventiespecialisten en brandweer(officieren), politieofficieren, bouwkundigen en werktuigbouwkundigen en verpleegkundigen. Wij vinden het heel belangrijk dat onze adviseurs niet alleen beschikken over de theoretische kennis, maar dat zij ook in de praktijk ruime ervaring hebben opgedaan op hun eigen veiligheidsdiscipline. Alleen zo kunnen wij ook garanderen dat onze adviezen in de praktijk ook ECHT werken voor uw organisatie. 

Onze expertise op veiligheidsgebied is breed inzetbaar.  

Onze aanpak bij een adviesaanvraag

Iedere advies is anders. Bij een adviesaanvraag verdiepen wij ons eerst in uw organisatie en gaan wij voor u op zoek naar de best mogelijke  oplossing voor uw vraagstelling. 

U krijgt van ons vooraf altijd een duidelijke offerte en een adviesplan.  Dat is wel zo prettig voor onze klanten. Zij weten vooraf altijd waar ze aan toe zijn door deze duidelijke aanpak.

Dit doen wij sinds jaren succesvol voor veel uiteenlopende organisaties. Vraag ons gerust naar onze referenties in deze. 

EMS Born levert advies over:


 

 


 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail