Partner in veiligheid!
 Tel. 046-204 5008    Mail: nu@emsborn.nl

BHV Bootcamp™ = BHV herhaling in combinatie met teambuilding en barbecue

Duur van de opleiding:

1 dagen (=8 uren) 

Uw investering:

€ 125,00* (excl. BTW) per persoon                                                    


*inbegrepen zijn, verblijfkosten, 1 x een luxe lunch en 1 x Limburgse barbecue, koffie en thee gedurende de trainingsdag, lesmateriaal, gebruik van veiligheidsmiddelen bij de blusoefeningen, trainingsmateriaal, examen- en evt. vrijstellingskosten, certificaat en administratiekosten . 

Locatie:

in-company of in ons Training Centrum Veiligheid in Buchten

Opleidingscode:

O.1.BA16

Doel:

BHV Bootcamp™ is de wake-up call van BHV in Nederland. Het concept is speciaal door ons ontwikkeld en biedt uw organisatie een vernieuwend en uitdagend instrument om uw BHV organisatie naar een hoger niveau te tillen. Dit is ook uitstekend in te zetten als teambuildingsactiviteit. 

Bootcamp ingrediënten:

De BHV Bootcamp daagt uw BHV organisatie uit om de geleerde vaardigheden in praktijk te brengen op een leuke en educatieve manier. De ingrediënten voor deze bootcamp zijn: teamwork, (buiten)activiteiten, lichamelijke inspanning, minimaal 6 tot maximaal 8 deelnemers en een "drill-instuctor". Ook is het mogelijk een "battle"aan te gaan met 2 teams die in competitie met elkaar gaan. 

De BHV-bootcampactiviteiten zijn: 

spoedeisend medisch incident, gewonden transport, portofoongebruik, werken op hoogte, brand incident, gevaarlijke stoffen incident, electriciteits incident, evacuatie casus en scenarios die afgestemd zijn op uw bedrijf. 

De training  kan naar wens in uw bedrijfsomgeving, in ons volledig ingericht  Trainings Centrum Veiligheid, of op een nader af te stemmen geschikte buitenlocatie plaatsvinden zoals bijvoorbeeld een bosrijke of waterrijke omgeving. Een afsluitende Limburgse barbecue mag natuurlijk niet ontbreken.

Het is mogelijk om met maximaal twee teams gelijktijdig deel te nemen. Elk team evalueert zelf, en corrigeert zijn eigen tekortkomingen onder leiding van de docent/trainer.

De ervaringen van de cursisten geven aan dat deze training uitermate geschikt is als personeelsuitje of teambuildingdag.

Informeer naar de mogelijkheden en wij maken voor u een offerte op maat. 

Resultaat:

U beleeft samen met uw collega's een leuke actieve en leerzame dag. Met een Limburgse barbecue als afsluiting! 

Uiteraard ontvangen de cursisten van de Bootcamp ook een BHV herhalingscertificaat. 

Aanmelden?

U kunt zich met onderstaand formulier bij ons aanmelden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de details af te stemmen.

Heeft u vragen, of wilt u zich liever telefonisch aanmelden?  Wij horen graag van u op telefoonnummer046 -204 5008.


 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail