Partner in veiligheid!
 Tel. 046-204 5008    Mail: nu@emsborn.nl

BHV Herhaling (ook NIBHV)

Duur van de cursus:

1 dag (=8 uur) of naar keuze 2 maal 1 dagdeel (= 2 x 4 uur)

Uw investering:

€ 105,00* (excl. BTW) per persoon                           


*inbegrepen zijn, verblijfkosten, 1 x een luxe lunch bij een cursusduur van 1 dag, koffie en thee gedurende de trainingsdag, lesmateriaal, gebruik van veiligheidsmiddelen bij de blusoefeningen, trainingsmateriaal, examen- en evt. vrijstellingskosten, certificaat en administratiekosten. 

Locatie:

in-company of in ons Training Centrum Veiligheid in Buchten

Opleidingscode:

O.1.HE16

 

Doel

De BHV herhaling bestaat in de meeste gevallen uit één lesdag van 8 uur waarin de hoofdpunten van de basiscursus BHV opnieuw worden geoefend. 

Bij EMS-Born kunt u er ook voor kiezen om de les op te splitsen in 2 dagdelen van elk 4 uur op verschillende dagen. Wj houden rekening met elders verworven competenties en vrijstellingen.  

De herhalingslessen BHV bieden de mogelijkheid om naast de "verplichte" herhalingsstof ook een keuze te maken uit enkele extra modules zoals: portofoon gebruik, brandslanghaspel, gebouwverkenning, tabeltop oefening, verkeersongevallen, gewondentransport etc.  Bij een volgende les bieden wij u dan weer nieuwe keuzes aan. Zo blijft het programma boeiend en afwisselend.

24/7

Het is bij EMS Born ook mogelijk om de trainingen te volgen buiten reguliere kantoortijden. Onze trainingen kunnen ook tijdens avond-, middag- of nachtdiensten gevolgd worden 7 dagen per week. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Bestemd voor

De cursus is bestemd voor mensen die in hun bedrijf, vereniging, stichting optreden als Bedrijf Hulpverlener, maar ook als Basis Hulpverlener bij evenementen wanneer deze in de vergunning vereist is. De BHVer dient te beschikken over een geldig BHV-diploma. De BHV-vaardigheden moeten getraind worden, dit kan tijdens de cursus Herhaling BHV. Door deelname aan deze cursus blijven niet alleen uw vaardigheden getraind, ook de geldigheid van uw BHV diploma wordt met weer een jaar verlengd.


Inhoud van de opleiding

De herhalingslessen BHV bieden de mogelijkheid om naast de "verplichte" herhalingsstof ook een keuze te maken uit enkele extra modules zoals: portofoon gebruik, brandslanghaspel, gebouwverkenning, tabeltop oefening, verkeersongevallen, gewondentransport etc.  

Bij een volgende les bieden wij u dan weer nieuwe keuzes aan. Zo blijft het programma boeiend en afwisselend.

Resultaat en certificering

U ontvangt van ons een certificaat dat uw BHV vaardigheden weer getraind zijn en uw BHV kennis is uitgebreid door de behandeling van extra modules. De geldigheid van uw BHV-diploma is hiermee weer voor een jaar verlengd.  

Het is ook mogelijk om voor de opleiding BHV Herhaling een NIBV certificaat te ontvangen. De kosten hiervoor zijn € 25,00 (excl. BTW),

Aanmelden?

U kunt zich met onderstaand formulier bij ons aanmelden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de details af te stemmen.

Heeft u vragen, of wilt u zich liever telefonisch aanmelden?  Wij horen graag van u op telefoonnummer046 -204 5008.

 

 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail