Partner in veiligheid!
 Tel. 046-204 5008    Mail: nu@emsborn.nl

Brandblussers

Brandbestrijding is ons vak! 

Wij adviseren u graag deskundig over die blusmiddelen waarmee u in uw situatie het beste resultaat behaald. Dit doen wij niet alleen voor de industriële sector, bedrijven en verenigingen maar ook voor particulieren. 

Veilig op vakantie

De vakantie staat weer voor de deur. Gezellig met z'n allen erop uit in de tent, caravan of camper. Gaat u deze zomer kamperen en vraagt u zich af welke brandblusser er nu echt geschikt is voor in uw caravan of tent? Wij voorzien u graag van deskundig advies. Zo gaat u deze zomer veilig op weg!

Brandblusser(s) kopen, vullen of keuren?

Bij ons kunt u niet alleen uw brandblusser(s) kopen. Wij verzorgen ook het onderhoud, vullen en keuren van uw brandblusser(s). Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Het belang van onderhoud aan uw brandblusser

U kunt op veel plaatsen een brandblusser aanschaffen in de bouwmarkt en zelfs op jaarmarkten. Het is echter belangrijk dat u de brandblusser aanschaft waar deze ook onderhouden kan worden. Een brandblusser van EMS Born is niet alleen gunstig geprijsd, wij verlenen ook deskundig advies bij aanschaf en onderhouden de brandblusser voor u of vullen hem bij na gebruik. 

Waarom heeft een brandblusser eigenlijk onderhoud nodig?

  • een brandblusser is een drukhouder. Drukhouders hebben vaak 15 Bar of 60 bar of meer aan druk en kunnen mensen verwonden bij incorrect gebruik of achterstallig onderhoud;
  • een brandblusser kan inwendig doorroesten zonder dat je dit aan buitenkant ziet;
  • drukhouders kunnen onder afdekmaterialen/ plastic delen  doorroesten.

Test in ons experience center nu zelf de werking van uw brandblusser(s)!

Heeft u zich altijd al afgevraagd hoe zo'n brandblusser nu echt werkt in de praktijk? Kom dit dan nu testen in ons unieke experience center. Hier kunt u de verschillende  brandblusser(s), onder deskundige begeleiding, in de praktijk testen

Zo kunt u nu zelf in de praktijk ervaren over welke bluskracht uw brandblusser nu echt beschikt. Hiervoor vragen wij een kleine vergoeding van € 25,00 voor het verbruik aan blusmaterialen. 

Rookmelder

Wilt u een rookmelder aanschaffen en bent u op zoek naar de juiste plek in uw bedrijf of thuis? Wij hebben diverse soorten rookmelders beschikbaar voor een demonstratie. Wij kunnen u graag vrijblijvend adviseren over de functies, geschiktheid en juiste plaats van uw rookmelder. 

         

 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail