Partner in veiligheid!
 Tel. 046-204 5008    Mail: nu@emsborn.nl

Ontruimer

Duur van de cursus:

1 dagdeel (=4uur) 

Uw investering:

€ 75,00* (excl. BTW) per persoon  (bij minimaal 5 deelnemers)                                                  


*inbegrepen zijn, verblijfkosten, ,koffie en thee gedurende de trainingsdag, lesmateriaal, certificaat en administratiekosten. 

Locatie:

in-company of in ons Training Centrum Veiligheid in Buchten

Opleidingscode:

O.1.ON16

Doel

U mag volgens de ARBO wet taken van BHVers uitsplitsen. men hoeft niet alle facetten meer te beheersen. Als gevolg hiervan is het ook mogelijk om te werken met zogenaamde ontruimers. 

Ontruimers hebben een training in eigen veiligheid bij incidenten gehad en zijn in staat om bij een noodsituatie te ontruimen, te kijken naar de compartimentering,  en te controleren op aanwezigheid van achterblijvers. 

De ontruimers zijn volwaardig lid van de bedrijfsnoodorganisatie, echter beperkt hun taak zich tot de ontruimingsprocedure.

24/7

Het is bij EMS Born ook mogelijk om de trainingen te volgen buiten reguliere kantoortijden. Onze trainingen kunnen ook tijdens avond-, middag- of nachtdiensten gevolgd worden 7 dagen per week. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Resultaat en certificering

Na het volgen van de training ontvangt u van ons het certificaat Ontruimer. Dit certificaat heeft een geldigheidsduur va 1 jaar. 

Aanmelden?

U kunt zich met onderstaand formulier bij ons aanmelden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de details af te stemmen.

Heeft u vragen, of wilt u zich liever telefonisch aanmelden?  Wij horen graag van u op telefoonnummer046 -204 5008.

 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail