Partner in veiligheid!
 Tel. 046-204 5008    Mail: nu@emsborn.nl

Brandonderzoek

Advies

Brandonderzoek 

Wat was de oorzaak van de brand? Soms is dit moeilijk te achterhalen. Toch is het altijd belangrijk om de brandoorzaak te achterhalen. Verzekereraars en Justitie hebben hun eigen middelen om de brandoorzaak te achterhalen, maar wat zijn uw mogelijkheden? Soms is er bij een brandonderzoek sprake van een  tunnelvisie aan de hand van een spoor, dat achteraf helemaal verklaarbaar bleek. 

Contra expertise in brandonderzoek kan het verschil maken in juridische procedures

EMS Born heeft veel ervaring in brandonderzoek voor bedrijven en particulieren. Onafhankelijk, maar ook werkend vanuit een brede visie en een onbeladen gedachte, zijn de sleutelwoorden. EMS Born heeft hierin aantoonbare en zeer positieve reacties mogen verzamelen, die ook in rechtbank uitspraken expliciet geroemd werden vanwege de zorgvuldigheid van het brandonderzoek. 

EMS Born werkt hierbij indien nodig samen met brandweer, verzekering en politie. Maar steeds met de juiste professionele afstand.

EMS Born heeft zelf alle expertise in huis om de brandoorzaak te achterhalen. Daarbij maken wij ook gebruik van "oud -politie" medewerkers met veel ervaring op dit gebied. Daardoor passen wij steeds een passende zelfreflectie toe in ons onderzoek

Bel ons in een vroeg stadium! Elk spoor is belangrijk.

 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail