Partner in veiligheid!
 Tel. 046-204 5008    Mail: nu@emsborn.nl

Brandschade advies


Het is te hopen dat u nooit gebruik hoeft te maken van deze dienst, maar mocht het u toch gebeuren dan is het goed om te weten dat iemand u kan adviseren. Een onafhankelijke partij die voor uw belangen opkomt.


Waarom is dit nodig? Iedere partij heeft een belang bij een brandschade, u als gedupeerde bent vaak niet op de hoogte van wat de gebruiken zijn bij het onderzoek, en de schade afhandeling. Het kan zijn dat een lucratief voorstel van de verzekeraar in werkelijkheid toch niet echt in uw belang is.

Erger nog is het als verzekeraars naar elkaar gaan wijzen als de partij die de schade zou moeten vergoeden. Ook is het gebruikelijk dat  bij meerdere verzekeraars, ze elk een deel van de schade vergoeden. 


U voelt hem al aankomen, uw gebrek aan kennis op dit gebied kan in uw nadeel zijn. Ook is de tijd die ermee gemoeid is vaak in uw nadeel, wanneer komt nou toch echt die expert de schade taxeren? Weer een dag thuis blijven omdat iemand iets moet komen bekijken. 


EMS Born kan u terzijde staan. U advies geven hoe te handelen, en wat te doen als er iets niet loopt zoals u het mag verwachten. Het feit dat u bij ons klant bent kan al een stok achter de deur zijn om de schade voortvarend af te handelen. Hoe eerder wij erbij betrokken zijn, hoe meer baat u kunt ondervinden. Onze tarieven en onkosten zijn laag, uw tevredenheid hoog. Bel ons!

 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail