Partner in veiligheid!
 Tel. 046-204 5008    Mail: nu@emsborn.nl

Nazorg bij schokkende gebeurtenissen

Advies

EMS Born levert nazorg bij traumatische bedrijfsongevallen. Wij leveren coaching, training en begeleiding van BedrijfsOpvangTeams.

Een BedrijfsOpvangTeam (BOT) heeft als doel om medewerkers steun te bieden bij schokkende gebeurtenissen op de werkvloer. Een collegiaal opvangteam kan het verschil maken bij veilig en verantwoord omgaan met trauma’s.

De Trauma Nazorg Groep werkt vanuit een flinke dosis praktijkervaring en vakkennis. Veiligheidempathie en een no-nonsense aanpak staan centraal in onze werkwijze. Naast traumaverwerking speelt ook preventie een belangrijke rol. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen.

Wacht niet na een schokkende gebeurtenis met de nazorg. Begin meteen, vaak zijn twee sessie van een of twee uur voldoende. Veel mensen hebben de behoefte om even bij te praten, maar ook om bevestiging te krijgen in eigen optreden bij het incident. Vaak kan dit door een deskundige met ervaring op dit gebied in te huren. Het kan gaan om geweld incidenten zoals een overval, een gijzeling, of een bedreiging. Maar ook om een medisch incident zoals een reanimatie, aanrijding, of een beknelling. 

Mensen met ervaring in deze incidenten kunnen heel goed als gespreksleider fungeren. Zij weten wat er door de hoofden gaat van de betrokkenen.  Indien nodig kunnen we ook zorgen voor begeleiding in een langer traject. Ook indien nodig via psycholoog of psychotherapeut.

Neem vandaag nog contact op!


 
 
 
Kaart
Opbellen
E-mail